FremdriftNyheder

Ajour med momsen?

Fire møder i 2017 med brandaktuelle momsemner i mindre omfang krydret med generelle nyheder inden for told og afgifter.

Bruger du ofte tid og kræfter på at holde dig ajour med nye regelsæt, ændret praksis og nye domme? Deltag i vores seminarrække Ajour med momsen, hvor vi fire gange årligt tager brandaktuelle emner op og giver dig et godt grundlag for at rådgive dine kunder eller løse de løbende momsudfordringer i virksomheden.

Vi giver dig både myndighedsvinklen fra SKAT og rådgivervinklen fra EY på et højt fagligt niveau. Temaet og det præcise program fastlægges først umiddelbart inden afholdelsen af det enkelte seminar. Dette gør vi for at sikre, at du får det nyeste med hjem. Seminarerne indeholder også opdatering på forskellige områder, hvor virksomhederne møder udfordringer i forhold til håndtering af moms – eksempelvis kantinemoms.

Du finder mere information og tilmelding her: