Fremdrift

Indtast dit søgeord

Tilskudsmuligheder: Re-Match får knap 2,5 mio. kr. af Innovationsfonden

15. november, 2017 5 minutters læsetid

  Sociale medier

Artiklen er blevet opdateret den 26. marts 2020. 

Herningfirmaet Re-Match recirkulerer udtjent kunstgræs fra hele verdenen, og vil som de eneste kunne lave en fuld cirkulær løsning for de grønne plastikfibre, så der i genindvindingen opnås en materialekvalitet, der kan genanvendes i kunstgræsbaner igen og igen.

Behovet for bortskaffelse af kunstgræsbaner er enormt på verdensplan med godt 7.000 baner i EMEA-regionen og USA. Re-Match har en unik proces, som de har verdensomspændende patent på, men Re-Match manglede finansiering til at komme helt i mål med den sidste del af en fuldt ud cirkulær proces for plastikfibrene. Efter projektets afslutning vil Re-Match stå med et produkt, som kan genanvendes 100 % til brug i nyt kunstgræs.

EY’s Innovation Incentives afdeling i Danmark har været med fra start til slut. Vi har bl.a. hjulpet Re-Match med at afklare idéens innovationshøjde, identificere det mest relevante tilskudsprogram (i det her tilfælde: Innobooster-programmet), taget aktivt del i skriveprocessen samt lavet final review på ansøgningen. Det samlede projektbudget er på ca. 7,5 mio. kr., hvoraf Re-Match modtager 33 % i støtte til projektet.

Få rådgivning om tilskudsmuligheder til dit projekt

Står du eller din virksomhed ligeledes med en god ide, der har stort markedspotentiale og kan forbedre miljømæssige, sociale eller tekniske problemstillinger, så kan EY hjælpe med at afklare potentialet for at hente offentlige tilskud til projektet samt være med i hele ansøgningsprocessen. Vi arbejder både med de danske og europæiske tilskudsprogrammer, og tager gerne en uforpligtende snak om dit projekt.

Du kan læse mere om Innobooster-programmet og andre tilskudsprogrammer her.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.