Fremdrift

Indtast dit søgeord

Generationsskifte uden for eller inden for familien?

29. november, 2017

    Sociale medier

EY har belyst en række forhold vedrørende generationsskifte i små og mellemstore danske familieejede virksomheder. Se de overraskende resultaterne i EY’s rapport om generationsskifte.

Blandt et udsnit af danske familieejede virksomheder foretog EY i 3. kvartal 2017 en undersøgelse vedrørende generationsskifte og de faktorer, der har betydning for beslutningen om generationsskifte indenfor familien. Undersøgelsens interessante konklusioner er nu blevet publiceret i en kort rapport, som kan læses her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.