Fremdrift

Indtast dit søgeord

EY Entrepreneurskab Barometer – Mød Danmarks bedste vækstskabere

3. januar, 2018

    Sociale medier

Læs EY’s Entrepreneurskab Barometer 2017-18, der samler viden og perspektiver om årets vækstvirksomheder baseret på en analyse blandt deltagervirksomheder i EY Entrepreneur Of The Year.

Dansk erhvervsliv oplever generelt en positiv udvikling nu, og det ses også i antallet af virksomheder, der har høj vækst. Vi skal tilbage til årene lige før finanskrisen for at finde et større antal vækstvirksomheder i Danmark, der møder kravene til konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. For tredje år i træk er der fremgang – efter 28 % vækst i 2015 og 21 % vækst i 2016 er det nu mere beskedent 7,4 %. I alt møder 1.361 virksomheder de skrappe vækstkrav mod 1.260 sidste år.

Læs mere og download rapporten her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.