Fremdrift

Indtast dit søgeord

Rekordstort antal virksomheder planlægger opkøb på tværs af grænser

15. januar, 2018

    Sociale medier

Tæt på et rekordstort antal virksomheder (56 %) planlægger opkøb over det næste år, og 73 % af disse ser mod opkøb i nye lande. Virksomheder ser ’øget cross-border M&A’ som en af de vigtigste trends i de næste 12 måneder.

Den globale M&A-aktivitet (fusioner og opkøb) er på højt niveau, og virksomheder forventer at udviklingen fortsætter. Det viser EY’s ”Global Capital Confidence Barometer”, der er baseret på en undersøgelse gennemført blandt knap 3.000 erhvervsledere i 43 lande.

Læs mere om rapporten her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.