Fremdrift

Indtast dit søgeord

Udsigt til 110 % fradrag for investeringer i forsøgs- og forskningsvirksomhed

5. april, 2018

    Sociale medier

Forsøgs- og forskningsvirksomhed (F&F) anses politisk for at være fremmende for samfundet, hvorfor der ad flere omgange er indført skatteregler med det formål at tilskynde til investering i disse aktiviteter.

November 2017 bød på en politisk aftale om en række erhvervs- og iværksætterinitiativer, heriblandt en forhøjelse af fradragssatsen for virksomheders investeringer i netop F&F. Frem til og med 2026 øges fradraget gradvist til 110 %.

Det konkrete lovforslag er nu sendt i høring, og der er udsigt til, at lovændringen vil få virkning fra indkomståret 2018.

Læs mere om indholdet af det konkrete lovforslag her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.