Fremdrift

Indtast dit søgeord

Datarevolutionen i revisionsbranchen kan skabe værdi

25. april, 2018 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Dataanalyse skaber en revolution inden for revision, og næste skridt er introduktionen af teknologier som kunstig intelligens (AI), machine learning, robotics og blockchain. Inden vi drukner i data, skal vi lære at dykke dybere og skabe større sikkerhed og øget indsigt.

Revisionsbranchen gennemgår i disse år en datarevolution. Der er sket en kraftig ekspansion i typen og mængden af data, en virksomhed kan levere, og det giver ofte revisorer stærkere kilder at revidere ud fra. Digitale analyseværktøjer kan analysere store datamængder, og det kan give en dybere forståelse af virksomhedens risici og muligheder.

Udfordringen er sjældent at skaffe data, men at skaffe de rigtige data, udfordringen er sjældent at bearbejde data, men snarere at fortolke data, og udfordringen er sjældent at forstå data, men at anvende data på en måde, der giver indsigt og skaber værdi.

Læs EY’s artikel om hvordan data-analyse kan skabe værdi

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.