Fremdrift

Indtast dit søgeord

Digital infrastruktur kan give 200 mia. kr. til virksomheder i Norden

25. april, 2018

    Sociale medier

En bedre og mere effektiv tilgang til data kan være 30 mia. kr. værd for danske SMV’er. Automatisering, færre manuelle processer, nye muligheder for innovation og udvikling samt bedre kreditmuligheder. Det fulde potentiale kræver en digital omstilling i virksomhederne.

En digital infrastruktur i de nordiske lande har stort potentiale for at skabe administrative lettelser for små og mellemstore virksomheder og samtidig åbne for nye forretningsmodeller. En ny, innovativ brug af data kan optimere markedsanalyse, marketing, prissætning, långivning mv.

Det viser en ny rapport, som EY har udarbejdet for Erhvervsministeriet og samarbejdet Nordic SmartGovernment, som er igangsat af Nordisk Ministerråd ud fra ambitionen, at Norden skal være en datadrevet og integreret region. I rapporten sætter EY et groft estimat på datapotentialet i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Læs mere i EY’s rapport om datapotentialet for små og mellemstore virksomheder.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.