Fremdrift

Indtast dit søgeord

Digitalisering og investering i nye værktøjer skaber fremtidens revision

3. maj, 2018

    Sociale medier

Virksomheders investeringer i at registrere og bearbejde data har også givet revisionsbranchen mulighed for at digitalisere og investere i nye værktøjer til revisionsprocessen. I disse år sker en hastig udvikling, der har betydelig effekt på kvalitet, tempo og værdi i revisionen. Det er mere præcist og effektivt, og giver virksomhederne en højere grad af indsigt.

Analyse og fortolkning af data har altid været centralt i revision, og over de seneste år er mængden af data eksploderet – og fortsætter med at gøre det med stadig større hast. Den teknologiske udvikling inden for dataanalyse og andre teknologier følger med i samme tempo.

Fundamentet for at udnytte revisionsteknologi er digitalisering af og adgang til kunders data. Traditionelt har det været krævende for mange virksomheder at forberede revisionen og medført ekstra opgaver udover den daglige drift. I takt med at virksomheder digitaliserer og investerer i ny teknologi, så er registrering og håndtering af data blevet nemmere.

Læs EY’s artikel om digitalisering af revisionen

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.