FremdriftNyheder

Digitalisering skaber fremtidens revision

Virksomheders investeringer i at registrere og bearbejde data har også givet revisionsbranchen mulighed for at digitalisere og investere i nye værktøjer til revisionsprocessen. I disse år sker en hastig udvikling, der har betydelig effekt på kvalitet, tempo og værdi i revisionen. Det er mere præcist og effektivt, og giver virksomhederne en højere grad af indsigt.

Analyse og fortolkning af data har altid været centralt i revision, og over de seneste år er mængden af data eksploderet – og fortsætter med at gøre det med stadig større hast. Den teknologiske udvikling inden for dataanalyse og andre teknologier følger med i samme tempo.

Fundamentet for at udnytte revisionsteknologi er digitalisering af og adgang til kunders data. Traditionelt har det været krævende for mange virksomheder at forberede revisionen og medført ekstra opgaver udover den daglige drift. I takt med at virksomheder digitaliserer og investerer i ny teknologi, så er registrering og håndtering af data blevet nemmere.

Læs EY’s artikel om digitalisering af revisionen