FremdriftAssurance

Bliv klar til robotterne

En robotløsning der kan reducere omkostningerne på rutineprægede manuelle processer med op til 70 % uden at udskifte eksisterende it-infrastruktur, må siges at være banebrydende. Samtidig øges kundeservice og en Return on Investment (ROI) kan opnås på mindre end et år.

Robotic Process Automation – eller bare RPA – er software-robotter, der fungerer som bindeled mellem virksomhedens forskellige it-systemer og automatiserer en lang række tidskrævende arbejdsprocesser.

Er I klar til robotterne?

Et grundigt forarbejde er nøglen til enhver RPA-implementering. På baggrund af EYs store erfaring med RPA-projekter og dybe indsigt i en lang række industrier og sektorer, har vi sammensat en publikation fyldt med gode råd til processen og hvordan de største faldgruber undgås. Derved kan I frigøre ressourcer, eliminere fejl og opnå besparelser på op til 70 % – uden at ændre ved virksomhedens eksisterende it-infrastruktur.

Læs mere i EY’s artikel om Robotic Process Automation