Fremdrift

Indtast dit søgeord

Er din virksomhed klar til en software-robotløsning?

6. juni, 2018

  Sociale medier

En robotløsning der kan reducere omkostningerne på rutineprægede manuelle processer med op til 70 % uden at udskifte eksisterende it-infrastruktur, må siges at være banebrydende. Samtidig øges kundeservice og en Return on Investment (ROI) kan opnås på mindre end et år.

Robotic Process Automation – eller bare RPA – er software-robotter, der fungerer som bindeled mellem virksomhedens forskellige it-systemer og automatiserer en lang række tidskrævende arbejdsprocesser.

Er I klar til robotterne?

Et grundigt forarbejde er nøglen til enhver RPA-implementering. På baggrund af EYs store erfaring med RPA-projekter og dybe indsigt i en lang række industrier og sektorer, har vi sammensat en publikation fyldt med gode råd til processen og hvordan de største faldgruber undgås. Derved kan I frigøre ressourcer, eliminere fejl og opnå besparelser på op til 70 % – uden at ændre ved virksomhedens eksisterende it-infrastruktur.

Læs mere i EY’s artikel om Robotic Process Automation 

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.