FremdriftNyheder

Giv næste generation et godt fundament med EY’s NextGen Academy

For at opnå succes igennem flere generationer, er familieejede virksomheder afhængige af, at udvikle en iværksætterånd for at sikre fremtidige muligheder og skabe finansielle og sociale værdier.

EY NextGen Academy er et uddannelsesprogram, som består af en række unikke og eksklusive trænings-events. Uddannelsen har til formål at hjælpe den næste generation med at udforske deres potentiale samt præsentere dem for de udfordringer, som de kan risikere at støde ind i som ledere af familieejede virksomheder. 

Undervisningen kombinerer viden fra førende internationale handelsskoler med praktisk erfaring samt rådgivning fra EY. Denne kombination af viden, rådgivning og erfaring skaber et unikt læringsmiljø for den næste generation af entreprenører og ledere af familievirksomheder.

EY NextGen Academy kan i år fejre 10 års jubilæum. Programmet blev etableret for 10 år siden for at finde dokumenterede strategier til de typer af udfordringer, som familieejede virksomheder møder. I det sidste årti har deltagere fra mere end 60 forskellige lande deltaget i programmet.

Læs mere om EY NextGen Academy 2018.