Fremdrift

Indtast dit søgeord

Aller Aqua A/S dyster om at blive verdens bedste vækstskaber 2018

14. juni, 2018 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Vækst og entrepreneurskab er øverst på agendaen, når EY World Entrepreneur Of The Year skydes i gang den 13. juni i Monaco. Knap 50 lande er repræsenteret i den prestigefyldte vækstskaberkonkurrence, og Aller Aqua A/S med Hans Erik Bylling i spidsen skal repræsentere Danmark ved den internationale finale.

Den globale konkurrence er skarp, når Aller Aqua rejser til Monaco for at dyste om at blive verdens bedste vækstskaber 2018 i konkurrencen EY World Entrepreneur Of The Year. Men for den internationale fiskefoderproducent er global konkurrence hverdagskost. Aller Aqua producerer og sælger fiskefoder til over 60 lande – sidste år ca. 155.000 tons – og er på mange måder en pionér, når det gælder markeder og produkter. Virksomheden investerer og samarbejder også på svære markeder og har som stærkt innovativ virksomhed haft modet til at foretage en række investeringer, der nu giver afkast.

Læs mere om Aller Aqua A/S og EY World Entrepreneur Of The Year

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.