Fremdrift

Indtast dit søgeord

Når kapitalfonden ringer på døren

18. juni, 2018 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Der er en stor og gensidig interesse mellem vækstvirksomheder og kapitalfonde. Derfor ser vi mange eksempler på, at virksomhedsejere med et helt eller delvist salg giver stafetten videre, og det nye ejerskab giver mulighed for at løfte ambitionerne endnu højere.

Virksomhedsejere, der har startet deres forretning fra bunden, har som regel et meget tæt og personligt forhold til deres virksomhed. Det er deres hjerteblod, og de har investeret deres tid og deres penge i drømmen om at skabe en langtidsholdbar succes. Før eller siden skal de overveje, hvordan de vil realisere værdien af virksomheden og finde en måde at overdrage og videreføre det, de har skabt. For nogle begynder de overvejelser først, når alder, sygdom eller dødsfald tvinger dem til det. Andre kan tænke de tanker og planlægge på et tidligere tidspunkt.

Få 5 gode råd når kapitalfonden ringer på døren

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.