Fremdrift

Indtast dit søgeord

Momsfradrag for drift af firmabiler – ny landsskatteretskendelse

3. juli, 2018

    Sociale medier

Man tror ikke sine egne øjne, når man læser kendelsen fra Landsskatteretten om momsfradrag for drift af firmabiler og moms ved efterfølgende salg – i hvert fald ikke, hvis man arbejder i bilbranchen

Landsskatteretten fastslår i en ny kendelse, at en bilforhandler har momsfradrag ved drift af egne biler, der anvendes blandet i bilforhandlerens virksomhed – til demonstrationskørsel og til fri bil for medarbejdere. Ved det efterfølgende salg af bilerne skal der afregnes moms, da bilforhandleren, jf. Landsskatteretten, ikke har dokumenteret, at bilernes drift har været undtaget retten til fradrag, jf. momslovens § 13, stk. 2.

Læs mere om afgørelsen og betydningen heraf i vores seneste artikel om momsfradrag for drift af firmabiler 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.