Fremdrift

Indtast dit søgeord

Regnskabsmæssig behandling af kryptovalutaer

Søren Kok Olsen
30. august, 2018 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Der findes p.t. ingen international regnskabsstandard, der omhandler den regnskabsmæssige behandling af kryptoaktiver, der i daglig tale også omtales som kryptovalutaer. Da der samtidig findes mere end 1.700 typer af kryptoaktiver på markedet, hvoraf flere har forskellige karakteristika, er der fortsat en vis uklarhed om den regnskabsmæssige behandling af kryptoaktiver.

Vores publikation “Applying IFRS – Accounting by holders of crypto-assets” (pdf, 6mb) omhandler overvejelser vedrørende den regnskabsmæssige behandling af kryptoaktiver for regnskabsaflæggere, der besidder kryptoaktiver. Publikationen adresserer såvel overvejelser om klassifikation, indregning og måling af kryptoaktiver som overvejelser om relevante oplysninger om investeringer i kryptoaktiver i årsrapporten for regnskabsaflæggere, der besidder kryptoaktiver.

Publikationen giver også et overblik over den seneste udvikling inden for IFRS og andre standardudstedende organer, der potentielt kan påvirke den regnskabsmæssige behandling af kryptoaktiver.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.