FremdriftNyheder

Nyt for Uddannelsesinstitutioner

I denne udgave af Nyt for Uddannelsesinstitutioner kan du læse om, hvordan din uddannelsesinstitution undgår at blive det næste offer for CEO fraud og phishing. Læs også om de nye regler for krytptering af e-mails med fortrolige og følsomme personoplysninger, og bliv opdateret på hvilke tilskud fra Undervisningsministeriet, der er omfattet af momsloven.

Undgå at blive næste offer for CEO fraud/phishing

Sommerferien er overstået, og hvor der over det ganske land var udbredt tørke, så kunne der til gengæld opleves en pæn byge af nye forsøg på CEO fraud og andre tilsvarende forsøg på svindel baseret på Phishing. Uddannelsesinstitutioner er meget digitaliserede og har udførlige hjemmesider med megen information og der er med andre ord alle mulige gode grunde til vedvarende at tage denne trussel alvorlig.

Krav om kryptering af e-mail

Persondatasikkerhed fylder lige nu massivt i mediebilledet og hos de fleste institutioner, myndigheder, organisationer mv. Nu følger endnu et krav fra det danske Datatilsyn. Datatilsynet har således netop tilkendegivet, at såvel offentlige som private aktører skal anvende kryptering, når der sendes fortrolige og følsomme personoplysninger med e-mail via internettet.

Hvilke tilskud fra Undervisningsministeriet er omfattet af momsloven?

Herudover kan du læse om, hvordan Landsskatteretten har stadfæstet tidligere bindende svar fra 2016 omkring hvilke tilskud fra Undervisningsministeriet, som er omfattet af momsloven, og som dermed skal indgå ved opgørelse af momsfradragsprocenten.

Søg nominering til prisen ’Årets Offentlige Bestyrelse’ 2018

Har din bestyrelse gjort det godt, er hæderen inden for rækkevidde. Ansøg om prisen som ’Årets Offentlige Bestyrelse’ 2018.

Aktuelle seminarer

EY afholder løbende en række seminarer og gå hjem-møder. Seminarerne henvender sig til virksomheder, der ønsker at få ny eller opdateret viden.

Læs mere i denne udgave af Nyt for Uddannelsesinstitutioner.