Fremdrift

Indtast dit søgeord

Regionale vindere klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year

9. november, 2018 4 minutters læsetid

    Sociale medier

De seks regionsvindere er alle med i opløbet om at blive årets vækstvirksomhed og titlen som EY Entrepreneur Of The Year 2018 i Danmark. Vinderen af konkurrencen skal desuden repræsentere de danske farver ved den internationale finale i Monaco i juni 2019, hvor vindere fra flere end 50 lande deltager.

Seks regionsvindere er kåret i et stærkt og inspirerende felt af vækstvirksomheder og er nu klar til den danske finale i EY Entrepreneur Of The Year.

Årets seks regionale vindere er:

Nordjylland: BILA A/S
Øvrige finalister i Nordjylland: Arne Andersen Vrå A/S, Helgstrand Dressage ApS, Martin Munkebo A/S, Aalborg Energie Technik A/S.

Midtjylland: Søstrene Grenes Holding ApS
Øvrige finalister i Midtjylland: Dacapo Stainless A/S, Plantorama A/S, Skatepro ApS, AART Architects A/S.

Syd- og Sønderjylland: NTG A/S
Øvrige finalister i Syd- og Sønderjylland: Auction Group A/S, Kentaur A/S, Meldgaard Recycling A/S, Petersen Tegl A/S.

Fyn: Mobile Industrial Robots ApS
Øvrige finalister på Fyn: Guldfeldt og HANS JØRGENSEN & SØN, Nature Planet ApS, Scangrip A/S, Trade Point A/S, Direct Container.

Sjælland: Mountain Top Industries ApS
Øvrige finalister på Sjælland: Ellipse A/S, Gubra ApS, Rosendahl Design Group A/S, Scanmetals A/S, SiccaDania A/S.

København: Netcompany Group A/S
Øvrige finalister i København: Albatros Travel A/S, Brøchner Hotels A/S, GUBI A/S, Scan Office Koncernen.

Fælles for virksomhederne i konkurrencen er, at de er succesfulde og skaber job og udvikling. EY Entrepreneur Of The Year hylder initiativ og virkelyst og søger at inspirere andre til at tænke i samme retning og måske gå samme vej.

Læs mere om EY Entrepreneur Of The Year 2018 her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.