Fremdrift

Indtast dit søgeord

Erhvervslivet oplever, at der kan gøres mere for iværksættere

23. november, 2018 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Danmark er på papiret et paradis for iværksættere og vækstvirksomheder. Ifølge en række internationale undersøgelser er der i hvert fald ikke mange steder i verden, du finder tilsvarende muligheder. Men erhvervslivet oplever et klart behov for mere.

Global Entrepreneurship Index rangordner hvert år 137 lande ud fra en lang række faktorer, der påvirker entrepreneurskab. I 2018-indexet indtager Danmark samlet en 6. plads. Det er den bedste placering i Norden med Sverige som nr. 9, Finland som nr. 12 og Norge som nr. 21. Top 3 er USA, Schweiz og Canada.

Læs om hvordan erhvervslivet kan gøre mere her

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.