FremdriftNyheder

Er du ’born global’?

Nogle virksomheder er født med internationale ambitioner fra dag 1, nogle vokser hurtigt eller langsomt ud over landets grænser, mens andre holder fast i et hjemmemarked. Et kig på vækstvirksomhedernes ambitioner viser stort set lige fordeling mellem ”ude og hjemme”.

Blandt dette års deltagere i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year har 54 % vækstambitionerne rettet mod det danske marked med et mål om at opnå vækst og lønsomhed i lokalområdet. Derimod har 46 % blikket rettet mod udlandet og en ambition om at opnå international succes.

Blandt virksomhederne med internationale ambitioner er der både de såkaldte ”Born Global-virksomheder”, der er født med internationale ambitioner og tænker globalt fra start og også virksomheder, som i forskelligt tempo har bevæget sig ud over landets grænser.

Læse mere her