Fremdrift

Indtast dit søgeord

Ingen vækst uden bæredygtighed og diversitet

27. november, 2018 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Der er turbo på i landets vækstvirksomheder, men det halter lidt, når det gælder fokus på områder som bæredygtighed, samfundsansvar og mangfoldighed. Det kan undre i betragtning af, at mange ser mangel på kvalificeret arbejdskraft som en stor vækstbarriere.

Når det gælder fokus på at styrke diversitet, er det kun lidt over hver fjerde (28 pct.) vækstvirksomhed, der svarer bekræftende – 7 pct. svarer ’i meget høj grad’ og 21 pct. ’i høj grad’. I den modsatte ende af spektret svarer en tilsvarende andel ’i lav grad’ (14 pct.) eller ’i meget lav grad’ (14 pct.). 38 pct. svarer ’i nogen grad’ og 5 pct. ’ved ikke’. Det viser undersøgelsen EY Entrepreneurskab Barometer 2018/2019, der bygger på interview med deltagere i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. Spørgsmålet går specifikt på ledelse, men kan også læses som udtryk for et generelt fokus i virksomhederne.

Læs mere om EY Entrepreneurskab Barometer 2018/2019 her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.