FremdriftNyheder

EY Entrepreneurskab Barometer 2018/2019 går i luften

EY lancerer nu EY Entrepreneurskab Barometer 2018/2019, der samler viden og perspektiver om årets vækstvirksomheder baseret på en analyse blandt deltagervirksomheder i EY Entrepreneur Of The Year.

Det er et år, hvor der er særlig turbo på væksten. Over hele landet kan stadig flere virksomheder præsentere høj vækst. Aldrig har der været et større antal vækstvirksomheder i Danmark, der møder de skrappe vækstkrav, der giver adgang til konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. Det gælder 1.603 virksomheder i år mod 1.361 sidste år. Det er en stigning på 18 pct.

EY har gennemført konkurrencen i 22 år i Danmark, og det samlede antal vækstvirksomheder kan være en ganske god vækstindikator. Den tidligere rekord var på 1.477 virksomheder i 2008, før finanskrisen satte et markant aftryk på de efterfølgende år. Det er først nu, at den rekord er matchet og passeret.

Læs mere og download hele rapporten her.