Fremdrift

Indtast dit søgeord

De tre største trusler mod fremtidig vækst

3. januar, 2019

    Sociale medier

Der har aldrig været et større antal vækstvirksomheder i Danmark, som møder kravene til konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. Dette har taget 10 år, men vi har nu passeret rekordniveauet fra årene lige før finanskrisen. Spørgsmålet er dog bare, om væksten kan fortsætte?

Det går godt for erhvervslivet, og i særdeleshed for en række virksomheder, som kan levere høj vækst på både top- og bundlinjen. Dog ser vækstdynamoerne også risici, som kan være med til at bremse udviklingen.

Læs mere om de tre største trusler i EY’s artikel her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.