Fremdrift

Indtast dit søgeord

Sådan starter du en succesfuld virksomhed

3. januar, 2019 2 minutters læsetid

  Sociale medier

Skal du overtage en virksomhed eller starte den op selv – og starter du i så fald alene eller sammen med andre? Knap to tredjedele af danske vækstvirksomheder er enten etableret af den nuværende ejer selv eller i samarbejde med andre, mens de øvrige er overtaget fra familie eller andre.

Der er mange måder at etablere en succesful virksomhed på. Møder du ejeren af en succesfuld virksomhed, så er det mest almindeligt, at han eller hun har startet den sammen med andre. Det gælder for 36 % af virksomhederne hvorimod 28 % har etableret virksomheden selv.

Læs mere om hvordan du starter en succesfuld virksomhed i EY’s artikel.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.