Fremdrift

Indtast dit søgeord

Skal en virksomhed overtage din virksomhed?

7. januar, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Salg til en anden virksomhed er klart det mest sandsynlige scenarie, når virksomhedsejere skal realisere værdien af deres virksomhed. Og et salg til kapitalfonde er fortsat en populær mulighed og næstmest sandsynlig. Få ser mod generationsskifte i familien eller børsnotering.

Er en anden virksomhed bedst til at føre virksomheden videre, når ejeren en dag slipper tøjlerne? Det er i hvert fald klart den mulighed, som de fleste ejere af vækstvirksomheder har med i deres overvejelser, og som mere end halvdelen udpeger som den mest sandsynlige.

Læs mere i EY’s artikel her

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.