FremdriftNyheder

Bestyrelsesuddannelsen – Board Leadership Masterclass

Formålet med Board Leadership Masterclass er at bidrage til en professionalisering af bestyrelsesarbejdet i Danmark. Programmet er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra bestyrelsesmiljøet i toppen af dansk erhvervsliv, EY, Kromann Reumert og CBS.

Bestyrelsesuddannelsen foregår 6 dage i perioden 25. januar 2019 til 5. juni 2019 og henvender sig til alle, der har ambition om at erhverve viden og kompetence til at bidrage til professionelt bestyrelsesarbejde. Deltagerne får træning i håndteringen af bestyrelsens mest udfordrende opgaver og beslutningssituationer inden mødet med disse i praksis. Desuden testes referencerammer og teori, og erfaring perspektiveres.

Læs mere om bestyrelsesuddannelsen her

Kontakt

Peter Gath, 2529 3538, peter.gath@dk.ey.com

Søren Skov Larsen, 2141 6051, soren.s.larsen@dk.ey.com

Torben Bender, 2529 3257, torben.bender@dk.ey.com