FremdriftNyheder

Brexit – “deal” eller “no deal”

Meget peger i retning af en “no deal” Brexit. vi gennemgår, hvad virksomheder skal være opmærksomme på med hensyn til told og moms, hvis ”no deal” Brexit bliver en realitet. Du kan også tilmelde dig vores seminar i februar om samme emne.

De seneste ugers debatter og afstemninger i det britiske parlament har desværre ikke bragt os nærmere en afklaring af, hvordan situationen vil være efter 29. marts 2019. Meget tyder på, at det kan ende med en ”no deal” Brexit.

Hvis ”no deal” Brexit bliver en realitet, er der en række ting, som danske virksomheder skal være opmærksomme på, idet Storbritannien vil træde ud af EU’s toldunion og blive til et tredjeland fra et moms- og toldsynspunkt.

Det vil for det første have den konsekvens, at danske virksomheder vil blive mødt af en toldmur, når varerne transporteres til/fra England.

Læs mere om konsekvenserne for danske virksomheder efter et “no-deal” scenarie

Seminar om Brexit

EY afholder seminar om Brexit i København og Vejle, hvor vi vil komme med vores bud på, hvad virksomheder skal være opmærksomme på efter 29. marts 2019. Programmet for seminaret er ikke endeligt fastlagt, da vi løbende holder øje med udviklingen.

Tilmeld dig til seminaret her