Fremdrift

Indtast dit søgeord

Brexit – “deal” eller “no deal” – særligt om moms og told.

30. januar, 2019 4 minutters læsetid

    Sociale medier

Meget peger i retning af en “no deal” Brexit. vi gennemgår, hvad virksomheder skal være opmærksomme på med hensyn til told og moms, hvis ”no deal” Brexit bliver en realitet.

De seneste ugers debatter og afstemninger i det britiske parlament har desværre ikke bragt os nærmere en afklaring af, hvordan situationen vil være efter 29. marts 2019. Meget tyder på, at det kan ende med en ”no deal” Brexit.

Hvis ”no deal” Brexit bliver en realitet, er der en række ting, som danske virksomheder skal være opmærksomme på, idet Storbritannien vil træde ud af EU’s toldunion og blive til et tredjeland fra et moms- og toldsynspunkt.

Det vil for det første have den konsekvens, at danske virksomheder vil blive mødt af en toldmur, når varerne transporteres til/fra England.

Læs mere om konsekvenserne for danske virksomheder efter et “no-deal” scenarie

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.