FremdriftNyheder

EY NextGen Academy 2019

Deltag i vores professionelle uddannelsesprogram for næste generation i den familieejede virksomhed. EY NextGen Academy blev skabt for 11 år siden for at udvikle strategier til de særlige udfordringer, som næste generation i den familieejede virksomhed står overfor. 2019 programmet er netop udgivet.

Næste generation stiller ofte spørgsmålstegn ved, hvad der er den rigtige vej for dem i forhold til familievirksomheden og ejerskabet, og dette års program bygger videre på vores lange erfaring med netop de udfordringer, som den næste generation i familien står overfor.

Konceptet bag EY NextGen Academy

Med EY’s NextGen Academy har vi sammensat en hel uge med en række unikke og eksklusive uddannelsesarrangementer, som kan hjælpe næste generation i familievirksomheden med at udforske deres potentiale og introducere dem for de udfordringer, der kan opstå, når man driver en familievirksomhed.

Vi kombinerer viden fra førende internationale handelsskoler med praktisk erfaring samt råd fra EY, hvilket er med til at skabe et helt specielt miljø, som er målrettet specifikt næste generation af iværksættere og ledere i familievirksomheder. Vi har i løbet af det sidste årti budt velkommen til deltagere fra 65 forskellige lande, og for at tage hensyn til forskellige interesser samt uddannelsesbehov i de forskellige aldersgrupper og modenhedsniveauer, kører programmet i tre forskellige trin.

Deltagerne på EY NextGen Academy kan derfor se frem til at interagere med enestående personligheder fra erhvervslivet samt deres jævnaldrende fra hele verden.

Klik for at læse mere om EY NextGen Academy og tilmeld dig her.