FremdriftNyheder

Hvordan kan en integreret bæredygtig strategi være med til at fremtidssikre din virksomhed?

I dag er det blevet vigtigere end nogen sinde at sikre en bæredygtig strategi i din virksomhed. Dette kræver, at din virksomhed planlægger efter og adresserer de globale mega-trends, som fundamentalt vil ændre den måde, virksomhederne opererer på i de kommende årtier.

Det er væsentligt at virksomheden kigger ud over egne udfordringer – direkte eller indirekte – og overvejer de tendenser, der ændrer den måde verden fungerer på i disse år. Disse tendenser omfatter fx det stigende krav til etisk adfærd og beskrivelse af formål samt det voksende antal forbrugere, der er optaget af forbindelsen mellem det produkt eller den service de køber, og den påvirkning det har på mennesker og miljø.

Investorer er også optaget af disse tendenser i stigende grad, som EY’s investor survey viser. Undersøgelsen viser, at 80 % af alle respondenter var meget enige i at miljø og sociale faktorer giver både udfordringer og muligheder, men at mange virksomheder ikke har taget disse forhold i betragtning. Udover gennemsigtighed, ser vi også større interesse fra investorers i, om virksomhederne har integreret bæredygtighed i deres forretningsstrategi for at forbedre resultaterne og opbygge robusthed.

Læs mere om hvordan din virksomhed indarbejder bæredygtighed.

Kontakt

Carina Ohm
Associate Partner, Nordic Head of Climate Change & Sustainability Services
Tlf. 2529 6519, Carina.Ohm@dk.ey.com