FremdriftNyheder

Nye 2018-ejendomsvurderinger – kan din virksomhed spare ejendomsskatter?

Vurderingsstyrelsen har inden for de seneste uger, udsendt en lang række nye ejendomsvurderinger pr. 1. oktober 2018 (såkaldte årsomvurderinger), for ejendomme, hvor der er opført nye bygninger og/eller foretaget ombygning, matrikulære ændringer, lokalplansændringer og lignende. Den nye årsomvurdering kommer til at danne grundlag for ejendomsskatten i 2020.


EY har en database over alle kunders erhvervsejendomme, som giver et godt grundlag for at vurdere, hvorvidt Vurderingsstyrelsen har fastsat din ejendoms- og grundværdi for højt.

En fejlagtig ejendomsvurdering kan blandt andet skyldes, at der er sket lokalplansændringer eller at din virksomhed aktivt har været inde og udstykke større grundstykker i nye, mindre matrikler, hvilket ofte ender med forkerte vurderinger, idet Vurderingsstyrelsen ikke altid er opmærksom på de ændrede matrikler. EY har stor erfaring med at skabe overblik og få tilrettet forholdene, så den rigtige skat bliver pålagt den rigtige matrikel.

Læs mere i EY’s artikel om de nye ejendomsvurderinger