Fremdrift

Indtast dit søgeord

Nye 2018-ejendomsvurderinger – kan din virksomhed spare ejendomsskatter?

22. februar, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Vurderingsstyrelsen har inden for de seneste uger, udsendt en lang række nye ejendomsvurderinger pr. 1. oktober 2018 (såkaldte årsomvurderinger), for ejendomme, hvor der er opført nye bygninger og/eller foretaget ombygning, matrikulære ændringer, lokalplansændringer og lignende. Den nye årsomvurdering kommer til at danne grundlag for ejendomsskatten i 2020.

EY har en database over alle kunders erhvervsejendomme, som giver et godt grundlag for at vurdere, hvorvidt Vurderingsstyrelsen har fastsat din ejendoms- og grundværdi for højt.

En fejlagtig ejendomsvurdering kan blandt andet skyldes, at der er sket lokalplansændringer eller at din virksomhed aktivt har været inde og udstykke større grundstykker i nye, mindre matrikler, hvilket ofte ender med forkerte vurderinger, idet Vurderingsstyrelsen ikke altid er opmærksom på de ændrede matrikler. EY har stor erfaring med at skabe overblik og få tilrettet forholdene, så den rigtige skat bliver pålagt den rigtige matrikel.

Læs mere i EY’s artikel om de nye ejendomsvurderinger

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.