Fremdrift

Indtast dit søgeord

Nyt politisk udspil – tid til fremrykket generationsskifte?

22. februar, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Socialdemokratiet har tilbage i december 2018 offentliggjort et udspil til bekæmpelse af uligheden i Danmark. Flere af tiltagene i udspillet vedrører arv og gaver. Det er derfor for mange virksomheder tid til at overveje generationsskifte nu.

Enkelte af disse tiltag har skabt stor debat samt øget usikkerheden blandt virksomhedsejere, der inden for nærmeste fremtid påtænker at foretage et generationsskifte.

Læs EY’s artikel om generationsskifte og bliv klogere på, om det kan betale sig at generationsskifte nu.

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.