Fremdrift

Indtast dit søgeord

Kunstig intelligens – hvordan får vi styr på etikken?

8. marts, 2019 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Kunstig intelligens (AI) har et enormt potentiale og skaber mange muligheder. I fremtiden vil AI medføre omfattende forandringer for både virksomheder såvel som mennesker. Men de teknologiske muligheder medfører også en skyggeside. Spørgsmålet er, hvordan kan vi mennesker få skabt en tillid til fremtidens kunstige intelligente løsninger?

De danske virksomheder er godt med i forhold til AI-løsninger sammenlignet med andre europæiske lande viser rapporten Artificial Intelligence in Europe, som er udarbejdet af EY på vegne af Microsoft sidste år. De danske virksomheder anvender automatiseringsløsninger samt Robot Process Automation i forskellige dele af deres administration.

Udviklingen inden for AI går stærkt, dog er der ikke kun fokus på den teknologiske udvikling, men også på sikkerheden og etikken forbundet med AI. Når vi snakker om AI, så skal vi lade os begejstre over teknologien, men samtidig ikke glemme etikken.

Bliv klogere på hvordan vi kan skabe tillid til AI i EY’s artikel.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.