Fremdrift

Indtast dit søgeord

Få styr på detaljerne i ÅRL med EY’s elektroniske tjekliste

11. marts, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

EY’s ÅRL-tjekliste til kvalitetssikring af årsrapporten ligger nu klar til brug for regnskabsåret 2018. Den nye tjeklisteapplikation giver dig hele tiden et overblik over, hvor langt du er nået med udfyldelsen af tjeklisten. Tjeklisten ajourføres årligt og er gratis.

Tjeklisten for 2018 er udarbejdet som en webbaseret applikation som skal udfyldes elektronisk, og kræver derfor ikke længere installation på din computer. I stedet opretter man en profil i tjeklisteprogrammet, hvorefter man så er klar til at oprette og udfylde tjeklister. Som noget nyt kan tjeklisten nu deles med enten andre medarbejdere, der skal udføre review, eller med din revisor.

Du kan læse mere og finde EY’s nye tjeklisteapplikation her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.