Fremdrift

Indtast dit søgeord

Hvordan bruger vi kunstig intelligens, så det skaber tillid?

20. marts, 2019 3 minutters læsetid

  Sociale medier

Kunstig intelligens (AI) vil gradvis forandre mange selskaber og industrier, men udviklingen kan bremses af manglende tillid. Det er afgørende at styrke risikoforståelsen, styrke rammebetingelserne og have de rette kontrolmekanismer på plads.

Dette er hovedbudskabet i EYs rapport: “How do you teach AI the value of trust?“.

Cathy Cobey, EY Trusted AI Global Advisory Leader har netop været på besøg i Danmark og de øvrige nordiske lande for at dele pointer og anbefalinger. Hun understreger, at det er vigtigt at forstå både muligheder og begrænsninger for at få fuld nytte af AI:

“AI kan være et fantastisk værktøj for at forstærke, hvad mennesker kan og gør, men vi må også forstå begrænsningerne”, siger Cobey.

“Til forskel fra andre teknologier vil AI lære gennem erfaring, så det systemet beslutter i dag kan være forskelligt fra det, det beslutter i morgen. Det er derfor vigtigt, at AI overvåges kontinuerligt for at bekræfte at beslutninger er i tråd med organisationens kultur, værdier og intensioner”.

Læs mere om hvordan vi bruger kunstig intelligens, så det skaber tillid her.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.