FremdriftNyheder

Din Virksomhed er udkommet

I denne udgave af Din Virksomhed kan du blandt andet læse om, hvordan danske virksomheder skal betale sales tax i USA - måske. Læs også om de ændringer i ferieloven, som man som virksomhed allerede nu skal forholde sig til og bliv klogere på fordelene ved automatisering af rutineopgaver.

Overvejer du et generationsskifte, så kan du læse om et udspil fra Socialdemokratiet, der giver anledning til overvejelser om et fremrykket generationsskifte.

Endelig kan du få inspiration til, hvordan du skaber fokus i din forretning via strategisk frasalg, og der er nyt fra persondata, hvor GDPR-bøderne nu er begyndt at vise sig. EY står klar til at rådgive, hvis I ønsker en status på jeres forberedelser.

Læs nyhederne her

Har du brug for rådgivning, kontakt dit lokale EY kontor