Fremdrift

Indtast dit søgeord

Har du overblik over de nye momsregler for handel mellem EU-lande?

26. marts, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Hvis din virksomhed handler på tværs af EU-lande skal du være opmærksom på, at kravene til oplysninger og indberetning nu skærpes.

Varehandel mellem EU’s lande har i mange år været genstand for opmærksomhed, især vedrørende risiko for misbrug og svig.

Der indføres nu nye regler, der har virkning fra 1. januar 2020. De nye regler har til formål at klarlægge det centrale begreb kædehandel, der gør det vanskeligere at svindle.

Bliv klogere på de nye regler i EY’s artikel.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.