FremdriftNyheder

Har du helt styr på konsekvenserne af den nye ferielov?

Som formentlig allerede bekendt medfører den nye ferielov behov for en række tilpasninger og ændringer af de administrative rutiner, herunder for måden at opgøre den regnskabsmæssige feriepengeforpligtelse på.

Processen med omlægning til et nyt ferieår er allerede gået i gang fra og med 1. januar 2019, og den 1. september 2019 påbegyndes perioden, hvor der opspares til ferielovens indefrysningsordning. Dertil kommer, at virksomheder selv skal have styr på, hvordan ekstra ferieuger eller feriefridagsordninger, ud over de lovmæssige 5 ferieuger, eventuelt skal videreføres i samordning med den nye ferielov.

Vi henviser til temaartikel nr. 13, hvor vi giver vores anbefalinger til, hvordan en række af ferielovens udfordringer kan løses.

Du kan også læse mere på vores temaside om den nye ferielov her.