Fremdrift

Indtast dit søgeord

Verdens bedste iværksættere er modige når det handler om at konkurrere

15. april, 2019 3 minutters læsetid

  Sociale medier

Hvad kan man lære af de entreprenører, som har formået at skabe succes og dermed opnået deres ambition om at blive markedsledere? Det er netop det EY’s nye bog ”Daring to Compete” handler om.

Konstante ændringer i markedet betyder, at lederne hele tiden skal tænke anderledes i forhold til, hvordan de kan opnå deres vækstambitioner.

I ”Daring to Compete”, deler 15 EY Entrepreneur of the Year-vinderne deres unikke historier om succesfuld navigation af disse faktorer for at kunne overføre deres vision til en succesfuld virksomhed. De 15 ledere – som repræsenterer forskellige regioner, sektorer og baggrunde og herunder 6 EY World Entrepreneur of the Year-vindere – afslører forretningsmodeller, personlige træk og praktiske strategier, som har gjort det muligt for dem at overvinde forhindringer, frigøre kreativitet og udnytte vækstdrivere til at opnå markedsledelse. Selvom vejen til succes er forskellig for de 15 ledere, så er der også nogle træk, som er gældende hos alle.

Læs mere i EY’s artikel og bliv klogere på de træk, som er vigtige for at opnå succes. Derudover kan du også læse mere om EY’s nye bog ”Daring to Compete”.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.