FremdriftNyheder

Læs det senste RegnskabsNyt fra EY

I denne udgave kan du blandt andet læse om et lovforslag, som medfører, at det ikke længere er muligt at stifte nye iværksætterselskaber. Du kan også blive klogere på, hvordan lovens regler for virksomhedssammenslutninger er ændret, og hvilken indflydelse ændringerne har haft.

Herudover kan du læse om det lovforslag som Folketinget har vedtaget for at sikre større transparens med børsnoterede virksomheder. Til slut kan du se resultaterne fra Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol for 2018.

Du kan finde og læse mere i den seneste udgave af RegnskabsNyt her.

EY’s RegnskabsNyt er et nyhedsbrev, som holder dig ajour med væsentlig nye lovgivninger samt nye standarder og praksis inden for årsregnskabsloven. Nyhedsbrevet er gratis og udkommer mellem otte til ti gange om året.

Ønsker du at modtage EY’s nyhedsbrev Regnskabsnyt, så kan du tilmelde dig her ved at vælge ”Accounting & reporting” under ”Insights”.