Fremdrift

Indtast dit søgeord

Bliv opdateret med det senste RegnskabsNyt fra EY

24. april, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

I denne udgave kan du blandt andet læse om et lovforslag, som medfører, at det ikke længere er muligt at stifte nye iværksætterselskaber. Du kan også blive klogere på, hvordan lovens regler for virksomhedssammenslutninger er ændret, og hvilken indflydelse ændringerne har haft.

Herudover kan du læse om det lovforslag som Folketinget har vedtaget for at sikre større transparens med børsnoterede virksomheder. Til slut kan du se resultaterne fra Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol for 2018.

Du kan finde og læse mere i den seneste udgave af RegnskabsNyt her.

EY’s RegnskabsNyt er et nyhedsbrev, som holder dig ajour med væsentlig nye lovgivninger samt nye standarder og praksis inden for årsregnskabsloven. Nyhedsbrevet er gratis og udkommer mellem otte til ti gange om året.

Ønsker du at modtage EY’s nyhedsbrev Regnskabsnyt, så kan du tilmelde dig her ved at vælge ”Accounting & reporting” under ”Insights”.

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.