Fremdrift

Indtast dit søgeord

Hvilke områder kontrollerer SKAT især ved en momskontrol?

2. maj, 2019 2 minutters læsetid

  Sociale medier

Når Skattestyrelsen kommer på momskontrol, oplever vi i EY, at der er en række områder, Skattestyrelsen især kontrollerer. Hvis din virksomhed udtages til momskontrol, kan det være en tidskrævende affære med stor betydning for virksomhedens momsfradrag.

I EY har vi et godt overblik over SKATs kontrolaktiviteter, og vi assisterer gerne med at opgøre et korrekt momsfradrag for din virksomhed – både den dag, Skattestyrelsen kommer på besøg, og inden.

Få et overblik de områder SKAT især har fokus på

Læs mere om EY’s ydelser til din virksomhed vedr. moms

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.