Fremdrift

Indtast dit søgeord

SMV-virksomheder forudser høj vækst i 2019

9. maj, 2019

    Sociale medier

Vi står over for en periode af fornyet usikkerhed i form af geopolitiske udfordringer, potentielle handelskonflikter og risiko for økonomisk afmatning. Men den øgede usikkerhed reflekteres langt fra hos SMV-markedets ledere, der forventer stigende vækst i 2019.

Selvom SMV-lederne udnævner risikoen for økonomisk afmatning som en af deres nøgle-risici, så er deres forventninger til fortsat at kunne udnytte den globale og lokale økonomiske vækst samt anvende teknologi til at styrke konkurrenceevnen fortsat høj.

SMV-lederne sætter fuld fart på med to-cifrede vækstplaner
Ifølge EY’s Capital Confidence Barometer forventer 57 % af de europæiske ledere i SMV-markedet, at deres virksomheder står overfor en to-cifret vækst i 2019 – mere end dobbelt så mange procentpoint som i 2018.

Deres forventninger til væksten bygger især på en forventet positiv økonomisk vækst og et stærkt makroøkonomisk fundament. Mere end 90 % forventer, at den globale og lokale økonomiske vækst vil stige over de næste 12 måneder, og mere end 80 % har tillid til, at deres virksomheds indtjening vil forbedres.

Resultaterne viser også, at jo mindre virksomheden er, jo større er tilliden til væksten.

Læs mere om forventningerne i SMV-markedet og EY’s Global Capital Confidence Barometer.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.