Fremdrift

Indtast dit søgeord

SMV-virksomheder forudser høj vækst i 2019

9. maj, 2019

  Sociale medier

Vi står over for en periode af fornyet usikkerhed i form af geopolitiske udfordringer, potentielle handelskonflikter og risiko for økonomisk afmatning. Men den øgede usikkerhed reflekteres langt fra hos SMV-markedets ledere, der forventer stigende vækst i 2019.

Selvom SMV-lederne udnævner risikoen for økonomisk afmatning som en af deres nøgle-risici, så er deres forventninger til fortsat at kunne udnytte den globale og lokale økonomiske vækst samt anvende teknologi til at styrke konkurrenceevnen fortsat høj.

SMV-lederne sætter fuld fart på med to-cifrede vækstplaner
Ifølge EY’s Capital Confidence Barometer forventer 57 % af de europæiske ledere i SMV-markedet, at deres virksomheder står overfor en to-cifret vækst i 2019 – mere end dobbelt så mange procentpoint som i 2018.

Deres forventninger til væksten bygger især på en forventet positiv økonomisk vækst og et stærkt makroøkonomisk fundament. Mere end 90 % forventer, at den globale og lokale økonomiske vækst vil stige over de næste 12 måneder, og mere end 80 % har tillid til, at deres virksomheds indtjening vil forbedres.

Resultaterne viser også, at jo mindre virksomheden er, jo større er tilliden til væksten.

Læs mere om forventningerne i SMV-markedet og EY’s Global Capital Confidence Barometer.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.