Fremdrift

Indtast dit søgeord

Husk at indberette årsrapporten inden fristen udløber

27. maj, 2019

    Sociale medier

Fristen for indberetning af årsrapporter med kalenderårsregnskab til Erhvervsstyrelsen udløber den 31. maj 2019. Årsrapporten skal indberettes elektronisk på indberet.virk.dk.

Hvis fristen ikke overholdes, kan Erhvervsstyrelsen pålægge virksomhedens ledelse afgifter og i værste fald tvangsopløse virksomheden.

Hvad sker der, hvis årsrapporten indberettes for sent?

Hvis årsrapporten ikke er modtaget i styrelsen ved fristens udløb, sender styrelsen et påkravsbrev til virksomhedens ledelse. I påkravsbrevet angives en frist på 8 hverdage. Hvis årsrapporten indberettes inden denne frist udløber, foretager styrelsen sig ikke yderligere.

Indberettes årsrapporten efter denne 8-dages frist, pålægges ledelsen afgifter. Afgiftens størrelse afhænger af forsinkelsens længde. Afgiften beregnes fra udløbet af indberetningsfristen, som for kalenderårsregnskaber er den 31. maj. Dette gælder, uanset at der uden afgift kunne være indberettet en årsrapport senest 8 hverdage efter modtagelse af ovenstående påkravsbrev.

Læs mere om indbretning af årsrapporten her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.