Fremdrift

Indtast dit søgeord

Ændringer til reglerne om reelle ejere – få et overblik.

29. maj, 2019 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Folketinget har den 2. maj 2019 vedtaget lov nr. 554 af 7. maj 2019 om ændring af selskabsloven, lov om visse erhvervsdrivende virksomheder, lov om erhvervsdrivende fonde og forskellige andre love, som medfører ændringer til reglerne om reelle ejere.

Reglerne træder i kraft den 10. januar 2020, dog sådan at de nye bestemmelser om tvangsopløsning træder i kraft allerede den 1. juli 2019.

Ændringerne skal styrke indsatsen yderligere mod hvidvask, terrorfinansiering og skatteunddragelse og skal medvirke til, at registreringen af reelle ejere i de omfattede virksomheder, fonde og foreninger bliver passende, nøjagtige og aktuelle.

Læs mere om ændringerne i reglerne om reelle ejere.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.