Fremdrift

Indtast dit søgeord

Dansk vækstvirksomhed kæmper til EY World Entrepreneur Of The Year

3. juni, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

Virksomheden Mobile Industrial Robots ApS blev kåret som Entrepreneur Of The Year 2018 i Danmark, og er nu klar til at repræsentere de danske farver på et global plan, hvor virksomheden er med til at kæmpe om titlen EY World Entrepreneur Of The Year.

EY World Entrepreneur Of The Year er nu klar til at blive afholdt i Monaco fra den 5. til 8. juni 2019, hvor vindere fra knap 50 forskellige lande er klar til at kæmpe om sejren.

Læs mere om Mobile Industrial Robots ApS og deres deltagelse i EY World Entrepreneur Of The Year her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.