Fremdrift

Indtast dit søgeord

Din Virksomhed er udkommet – nyheder til dig og din virksomhed

21. juni, 2019 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Juni måneds nyhedsbrev Din Virksomhed er udkommet. Læs blandt andet om, hvordan de nuværende attraktive generationsskiftevilkår forventes at blive ændret.

I denne måned kan du også læse om danske virksomheder og globale vækstmuligheder, fakturakrav og moms, momsfradrag for leje af parkeringspladser, ændringer til reglerne om reelle ejere og meget mere.

Du kan få et overblik over alle artiklerne i Din Virksomhed i juni, og læse hele nyhedsbrevet her.

Abonner på Din Virksomhed og få nyheder direkte i din indbakke

Din Virksomhed er EY’s nyhedsbrev med fokus på små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevet indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt leverer facts og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Det udkommer fire gange om året. Det er gratis at abonnere.

Du kan abonnere på Din Virksomhed ved at tilmelde dig til “Small and medium-sized company agenda” her.

 

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.