FremdriftNyheder

Aftal et statusmøde hos en af landets førende rådgivere inden for generationsskifteområdet

Folketinget returnerer fra sommerferie anden tirsdag i oktober. Ud fra de politiske udmeldinger forventes der væsentlige ændringer i skattereglerne for hovedaktionærer, herunder højere gave- og boafgifter. Herudover ser vi ind i ændrede ejendomsvurderinger fra 2020, hvilket giver et vindue for overdragelse af ejendomme efter 15 %-reglen. Et vindue som meget snart lukkes i.

Få en uforpligtende temperaturmåling på både din personlige og din virksomheds situation i forhold til de forestående ændringer. EY’s eksperter i hele landet står til rådighed for et uforpligtende statusmøde, så du kan vurdere mulighederne for dig og næste generation.

Der er mange overvejelser og aspekter ved et generationsskifte. Ingen virksomheder og familier er ens. Vi laver skræddersyede løsninger med dig, din virksomhed og din familie i fokus.