Fremdrift

Indtast dit søgeord

Aftal et møde hos en af landets førende rådgivere vedr. generationsskifte

2. september, 2019

  Sociale medier

Folketinget returnerer fra sommerferie 1. oktober. Ud fra de politiske udmeldinger forventes der væsentlige ændringer i skattereglerne for hovedaktionærer, herunder højere gave- og boafgifter.

Herudover ser vi ind i ændrede ejendomsvurderinger fra 2020, hvilket giver et vindue for overdragelse af ejendomme efter 15 %-reglen. Et vindue som meget snart lukkes i.

Få en uforpligtende temperaturmåling på både din personlige og din virksomheds situation i forhold til de forestående ændringer. EY’s eksperter i hele landet står til rådighed for et uforpligtende statusmøde, så du kan vurdere mulighederne for dig og næste generation.

Der er mange overvejelser og aspekter ved et generationsskifte. Ingen virksomheder og familier er ens. Vi laver skræddersyede løsninger med dig, din virksomhed og din familie i fokus.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.