Fremdrift

Indtast dit søgeord

Læs EY’s rapport om detailhandel i en turbulent tid

25. september, 2019

    Sociale medier

Detailhandlen står i disse år overfor mange udfordringer, og det er ikke kun traditionelle virksomheder, der udfordres, men også online-butikker.

I EY’s tredje udgave af ”The Future of Nordic Retail”  er respondenterne enige i, at den nuværende turbulens er dramatisk større end for 15 år siden, og den forventes at blive værre det næste årti.

I årets undersøgelse er der fokus på, hvordan man håndterer forandringer i en turbulent tid. Hvilke lederegenskaber kræves? Hvordan kan vi ændre kultur? Hvordan bliver vi smidige og dynamiske? Hvordan kan innovation forbedres?

Læs mere i EY’s rapport The Future of Nordic Retail.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.