Fremdrift

Indtast dit søgeord

Velkommen til det nye Fremdrift – find hurtigere det du søger

26. september, 2019

  Sociale medier

Som du nok har bemærket, så har Fremdrift fået nyt design. Som læser får du nu en forbedret besøgsoplevelse uanset om du besøger vores side via en PC, en tablet eller en mobil.

Effektiv søgefunktion

Vi har indsat et forbedret søgefelt øverst på siden, hvor du nemt og hurtigt kan finde artikler, kontaktpersoner, kontorer eller ydelser. Du kan også på sædvanlig vis blot bruge vores menuer eller klikke dig videre til relevant indhold fra hovedsiden.

Hurtigt overblik

I karussellen i toppen af siden har vi udvalgt de mest aktuelle artikler og sider til dig som læser. Så slipper du for at søge efter dem.

Direkte kontakt 

På kontorsiderne har du som vanligt adgang til et bredt udvalg af vores dygtige revisorer og specialister, og du kan nemt og hurtigt sende dem en mail eller ringe til dem. Vi har som noget nyt indsat portrætfoto af alle, så det bliver lettere for dig at finde den rette kontaktperson.

På alle siderne får du derudover nu mulighed for at kontakt EY. Det foregår via den nye knap nederst i højre hjørne med brev-ikonet. Her kan du også tilmelde dig et eller flere af vores mange nyhedsbreve, og endelig kan du også her tilgå vores mange lokale kontorer.

Det samlede overblik

I hovedmenuen, som du finder øverst til højre som “drop down”, kan du finde alle vores ydelser, herunder også branchegrupper, aktuelle temaer, nyhdsbreve, kurser og seminarer mv.

Kom godt igang

Vi håber at du tager godt imod vores nye design, og glæder os til også fremover at dele aktuelle nyheder med vores læsere.

Gå til forsiden og få inspiration til din virksomhed.

God læselyst.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.