Fremdrift

Indtast dit søgeord

Hvad betyder klimaforandringerne for det danske erhvervsliv?

2. oktober, 2019 2 minutters læsetid

    Sociale medier

EY inviterer til et morgenmøde tirsdag den 11. oktober om klimaforandringer, og hvad forandringerne betyder for det danske erhvervsliv. Derudover bliver der sat fokus på, hvilke muligheder og risici som de fysiske klimaforandringer skaber for virksomheder i Danmark.

Morgenmødet er arrangeret i anledningen af, at rapporten ”Klimaforandringers konsekvenser for Danmark” bliver lanceret under C40 den 9. oktober på Christiansborg. Rapporten er udarbejdet af EY på vegne af Care Danmark. Rapporten belyser risici og muligheder for det danske samfund i forbindelse med klimaforandringer inden for fem forskellige områder.

Klik her for at læse mere og for at tilmelde dig morgenmødet om klimaforandringerne.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.