Fremdrift

Indtast dit søgeord

Antallet af vækstvirksomheder sætter ny rekord

2. oktober, 2019 3 minutters læsetid

  Sociale medier

EY har afholdt EY Entrepreneur Of The Year I 23 år, og aldrig har der været så stort et antal af virksomheder, der møder de skrappe vækstkrav til konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year, som i år.

Der er i år 1.623 virksomheder som præsterer høj vækst, og dermed lever op til kravene sammenlignet med sidste år, hvor 1.603 virksomheder levede op til vækstkravene. Dermed er der en stigning på 1 % af vækstvirksomheder i dette års konkurrence. Selvom det er et nyt rekordår, så er fremgangen beskeden, og kurven begynder at flade ud i år.

Virksomhederne som lever op til vækstkravene har forskellige størrelser og befinder sig i forskellige geografiske områder samt brancher. Kendetegnet ved dem er dog, at de alle sammen differentierer sig positivt og kan holde et forspring i deres marked.

Klik her for at læse mere om Danmarks vækstvirksomheder og EY Entrepreneur Of The Year.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.