Fremdrift

Indtast dit søgeord

Så er Din Virksomhed for oktober måned udkommet

11. oktober, 2019

    Sociale medier

Din Virksomhed er EY’s nyhedsbrev med fokus på små og mellemstore virksomheder. I nyhedsbrevet er der korte artikler, som beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer.

I oktober udgaven af Din Virksomhed kan du læse om de nye ejendomsvurderinger som Vurderingsstyrelsen udsender for ejerboliger i 2020. Herudover har vi set nærmere på et nyt styresignal for deleleasing (splitleasing) af personbiler, som typisk giver store skattebesparelser for medarbejderen, men koster dyrt, hvis en række regler ikke er overholdt.

Du kan også få et overblik over reglerne for moms ved køb, leje, drift og salg af køretøjer og på, hvornår der er momsfradrag for personaleomkostninger. Derudover kan du også blive opdateret på en ny dom for beskatning af firmabiler.

Til slut kan du læse om, hvorfor det stadigt er væsentligt at have fokus på arbejdskapital, og du kan blive klogere på, hvordan du anvender data til forbedring af virksomhedens indtjening og konkurrenceevne.

Du kan få et overblik over alle artiklerne i Din Virksomhed fra oktober, og læse hele nyhedsbrevet her.

Har du lyst til at abonnere på Din Virksomhed, så kan du tilmelde dig “Small and medium-sized company agenda” her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.